У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Удосконалення механізму інвестиційного зростання та формалізація інструментарію оцінювання-прогнозування параметрів розвитку територіально-виробничих комплексів регіонів

     

      З’ясовано, що територіально-виробничий комплек (ТВК) визначається оптимальною для об’єднання моделлю розвитку окремих господарських підсистем регіону на засадах реалізації стратегії локалізації зусиль за певними видами економічної діяльності для ініціювання процесів результативного використання стратегічного потенціалу територіально-галузевих утворень та отримання синергетичного ефекту. Тому, автор дисертації вважає за доцільне конститутивно-ключові положення процеси впровадити у розроблену концепцію забезпечення економічної безпеки інвестиційного розвитку територіально-виробничих комплексів, що заснована на гіпотезі, яка полягає в тому, що стратегія економічної безпеки приймається як філософія управління регіональним інвестиційним комплексом і вимагає створення системи економічної безпеки, функціонування якої дасть змогу забезпечити захищеність економічних інтересів регіонального інвестиційного комплексу від зовнішніх і внутрішніх загроз. Прийнята гіпотеза потребує обгрунтування і розробки теоретичних і методологічних основ створення та функціонування системи забезпечення економічної безпеки інвестиційного розвитку територіально-виробничих комплексів, розробці механізму оцінки рівня економічної безпеки господарюючого суб'єкта, а також елементів системи внутрішньої організаційно-правового захисту його економічних інтересів.

      На нашу думку, концепція системи економічної безпеки інвестиційного розвитку територіально-виробничих комплексів повинна грунтуватися на чіткому визначенні комплексу складових її елементів. В основу цього комплексу може бути покладена система об'єктів системи економічної безпеки інвестиційного розвитку територіально-виробничих комплексів, включена в концептуальну схему управління економічною безпекою регіонального інвестиційного комплексу, наведена на рисунку 5.3. Система забезпечення економічної безпеки інвестиційного розвитку територіально-виробничих комплексів, запропонована у рамках цього концептуального підходу, представляє собою багаторівневу структуру, вершиною якої є комплексна оцінка рівня економічної безпеки інвестиційного розвитку територіально-виробничих комплексів. Середній рівень системи економічної безпеки інвестиційного розвитку територіально-виробничих комплексів складають об'єкти системи, згруповані за ознакою спільності ув'язнених у них зовнішніх економічних загроз. Останнім, завершальним, рівнем системи економічної безпеки, є комплекс заходів, що забезпечують захищеність об'єктів.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.