У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Методичні засади оцінки ефективності інвестицій у розвиток харчових підприємств

     

      Методичний підхід до аналізу сталого розвитку показує, що для управління сталим розвитком підприємства необхідно обчислити числові значення параметрів, які описують ефективність діяльності підприємств. Для оцінки цих значень вибрано підприємства харчової промисловості України (рис. 2.6).

      Умови функціонування промислових підприємств харчової промисловості перетворюють процес оцінки сталого розвитку промисловості на аналітичний етап роботи, результати якого можна використовувати як інформаційну базу при ухваленні управлінських рішень, плануванні інноваційної, технічної і продуктової політики, посиленні позицій підприємства харчової промисловості на ринку, а також при формуванні механізму управління сталим розвитком підприємства [99].

      В умовах завершення ринкових трансформаційних процесів і початку поглибленого розвитку ринкових відносин особливо важливим стає задача управління сталим розвитком підприємства харчової промисловості.

      Відомі методи управління сталим розвитком підприємства харчової промисловості (основані на вдосконаленні управління, зниженні виробничих витрат, підвищенні ефективності використання ресурсів, фондів, капіталу, стимулювання праці) не забезпечують сповна сталий розвиток підприємства, не надають засобів для управління ним. У таких умовах необхідний пошук нових підходів до управління підприємством харчової промисловості з урахуванням закономірності сталого розвитку в економіці, щоб удосконалювати управління сталим розвитком підприємства харчової промисловості.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.