У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Використання моделі єдиного оцінного комплексу для вирішення антикризових завдань на рівні регіону

     

      Для розширення сфери застосування єдиного оціночного комплексу як антикризового інструменту і ускладнення тих відносин, які він здатний охопити, не існує видимих меж, окрім особливої складності сприйняття і розуміння всієї сукупності вживаних прийомів. Тому в розділі ставиться мета в максимальній мірі розкрити ті можливості методу, які лежать на поверхні.

      Для розгляду наступного прикладу треба представити просто певний набір кубиків без картинок на своїх гранях. Це просто гроші без їх розпису поки на ті цілі і ті предмети, які вони позначатимуть через певний час. Це можуть бути ще не розписані засоби на проведення антикризових заходів, що тільки що прийшли з антикризового штабу державного рівня. У теоретичному сенсі це гроші як такі.

      Представимо якийсь об’єм грошових коштів як певну суму, яка буде направлена на ліквідацію кризових явищ в масштабах регіону протягом певного часу. Колись ця сума буде розділена на певні статті витрат. А поки в нашому прикладі це просто гроші, що розглядаються нами як нагромадження кубиків рівної величини, без картинок на їх поверхнях. Складемо всі ці кубики, в якійсь один загальний куб і поговоримо про те, що об’єм отриманого куба співвідноситься з об’ємом грошових коштів, що фігурують в нашому прикладі проведення антикризових заходів на рівні регіону.

      Хай це буде виражено в сучасних рублях зі всіма їх недоліками, потрібних нам у цей момент часу тільки по такій їх характеристиці, як кількість.

      Тепер почнемо розписувати призначення цих грошових коштів і на індивідуальних осях кубиків, що відповідають за оцінки витрат, розпишемо всі напрями їх витрачання. Відобразимо цей процес на рис. 5.6.

      Окремо відобразимо сферу матеріального постачання і сферу оплати праці працівникам, провідним конкретну антикризову роботу. Отже, ми відобразили на рисунку об’єм грошей, які підуть на матеріальне забезпечення антикризової діяльності. Тепер на індивідуальних осях, що відповідають за кількість, відобразимо, наприклад, кількість людей, залучених в антикризову діяльність. Тут і керівники антикризових підрозділів, і рядові працівники, які, природно, розраховують отримати гроші за свою працю.

      Далі, складемо весь об’єм грошових коштів, що були, таким чином, що на їх бічних поверхнях з’являться в строгій відповідності бічні етикетки, що позначають величини споживної вартості тих предметів, на придбання яких вони будуть направлені, і суспільно корисну результативність праці, досягнуту при виготовленні цих предметів.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.