У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз структури ресурсної моделі економічного циклу та принципи датування критичних точок циклів у системі управління макроекономічною динамікою

     

      Описаний вище новий підхід до аналізу макроекономічної динаміки та, зокрема, запропоноване визначення стану макрорівноваги, дає можливість запропонувати відповідну «ресурсну модель економічного (бізнес) циклу», яка загалом пояснює природу ринкового механізму відновлення макроекономічної рівноваги, економічної кризи та первісної рушійної сили макроекономічної динаміки. З методичної точки зору, вона являє собою синтез структурних і неструктурних моделей, що дозволяє поєднати переваги обох класів моделей та усунути їх основні недоліки (таблиця 1.3).

      Назва моделі підкреслює природу рушійної сили макроекономічної динаміки. Основною метою такого синтезу є не тільки отримання можливості проведення макроекономічного аналізу в реальному часі, але і одночасна перевірка базової гіпотези, що лежить в її основі, а саме: запропоноване визначення стану макроекономічної рівноваги, досконалої та ефективної конкуренції, визначена на базі енергетичних витрат ціна є дійсно природною ціною, до якої тяжіє в часі ринкова ціна.

      Рисунок 2.5 презентує схему загальної ресурсної моделі економічного циклу [105-136]. Такого роду схеми характеризують зміни будь-якого показника економічної активності у монетарному вимірі (вісь ординат) у часі (вісь абсцис). При цьому рис. 2.4 можна розглядати як іншу форму презентації цієї моделі, але таку, що відображає лише енергетичні потоки.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.