У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Розвиток інноваційної діяльності насіннєвих підприємств

     

      Активізація економічних процесів, обмеженість ресурсів екстенсивного зростання визначають перехід сільськогосподарских насіннєвих підприємств на інноваційний тип розвитку, що дозволяє забезпечити стійке функціонування за рахунок ефективного використання власних потенційних можливостей, підвищення зростання продуктивності виробничих ресурсів, зосередження зусиль із розвитку сфери науки і техніки.

      Головною причиною, яка примушує аграрні підприємства переходити на інноваційний шлях розвитку, навіть якщо шанси зайняти монопольне положення на ринку практично відсутні, є гостра конкуренція, з якою доводиться стикатися практично будь-якому сільськогосподарському підприємству, що займається виробництвом насіння олійних культур. Підприємства зобов’язані самостійно піклуватися про збереження своєї конкурентоспроможності. Це обумовлено посиленням інтенсивних факторів розвитку виробництва, які сприяють застосуванню досягнень НТП в усіх сферах людської діяльності, специфікою процесу науково-технічного виробництва, збільшенням витрат і погіршенням економічних показників діяльності підприємств при освоєнні нової продукції; швидким моральним старінням техніки і технології.

      Зазначимо, що інновації – якісні зміни у виробництві – можуть стосуватися техніки, технології, форм організації виробництва і управління. Вони тісно взаємопов’язані і є якісною основою розвитку продуктивних сил, підвищення ефективності виробництва. За своїм характером інновації – це один з напрямів інвестиційної діяльності, що здійснюється з метою впровадження досягнень науково-технічного прогресу (НТП) у виробництво та соціальну сферу. Вона передбачає виробництво і поширення принципово нових видів техніки і технологій, реалізацію довгострокових науково-технічних програм, фінансування фундаментальних досліджень.

      Вся работа доступна по http://mydisser.com/ru/catalog/view/10333.html http://mydisser.com/ru/catalog/view/10333.html " target="_blank">Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.