У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Визначення резервів зростання податкових надходжень до бюджету Донецької області

     

      Одним із головних індикаторів економічного розвитку регіону є обсяги податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів. Тому науковий аналіз взаємозалежності між можливостями конкретної територіальної системи та чинною системою оподаткування набуває особливого значення і актуалізує проблему визначення та реальної оцінки податкового потенціалу регіону. Формування податкових надходжень до бюджету залежить від багатьох факторів, причин та умов, пов’язаних, у-першу чергу, з рівнем соціально-економічного розвитку в цілому, зокрема, з характером розвитку головних галузей народного господарства та їх фінансових результатів; а по-друге, - від рівня оплати праці і грошових доходів, що склалися. З іншого боку, загальна сума надходжень до прибуткової частини бюджету залежить також від сформованої практики розрахункової дисципліни, яка оцінюється через суми заборгованостей, що виникли, - кредиторської і дебіторської. Згідно з даною концепцією можна розробити дві групи моделей, за допомогою яких буде оцінено податковий потенціал та можливі надходження податків до бюджету регіону як результат організації податкової дисципліни.

      Для оцінки та прогнозування податкового потенціалу на підґрунті економіко-математичних моделей у структурі розробленого причинного комплексу сформована система відповідних показників за 1996-2011 рр., що наведена в табл. 3.1.

      Залежною змінною (y) в даній постановці обираємо суми податкових надходжень, що залишаються у розпорядженні області, за винятком податків на ресурси, тобто саме та частина податкових надходжень, яка залежить безпосередньо від рівня соціально-економічного розвитку регіону. Основними моделями таких залежностей виступають парні й множинні регресійні моделі, які будуються за структурою причинного комплексу, що наведено в розділі 2 та інформаційній базі показників, що представлена в табл. 3.1.

Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.