У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Концепція механізму залучення прямих іноземних інвестицій в аграрний сектор економіки України

     

      В умовах значного дефіциту інвестиційних джерел в аграрному секторі економіки України особливої актуальності набувають питання залучення прямих іноземних інвестицій.

     Іноземні капіталовкладення здатні компенсувати недостачу внутрішніх джерел інвестицій і принести значні економічні вигоди, включаючи передачу технологій, створення робочих місць, розвиток експорту.

      Проте, здійснюючи оцінку процесу залучення іноземних інвестицій в економіку України, не можна не відзначити той факт, що вся інвестиційна сфера держави знаходиться сьогодні в глибокій кризі. При цьому криза інвестиційної сфери не ізольоване явище, а одна з головних складових загальної економічної і політичної кризи.

      Практика розвинених зарубіжних країн показує, що збільшення обсягів та оптимізація структури іноземного інвестування в економіку країни-рецепієнта та її сектори можливі лише за умов підвищення привабливості інвестиційного середовища і створення відповідно до ринкових засад механізму взаємодії іноземного інвестора й органів державної влади. Тому розробка концепції механізму залучення прямих іноземних інвестицій в аграрний сектор економіки України є дуже актуальною.

      Головне призначення концепції - визначення принципових підходів до розробки механізму залученням прямих іноземних інвестицій в аграрний сектор економіки України, розуміння механізму дії цього процесу з точки зору досягнення поставлених цілей.

Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.