У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Фінансово-кредитний механізм сприяння малому підприємництву

     

      Важливим видом державного регулювання є кредитне регулювання, яке реалізується часто через банківську систему.

      Серед заходів, як стверджує А. Щетинін, до яких удаються у розвинених країнах при застосуванні кредитного регулювання, виокремлюють зменшення витрат виробника або зменшення облікової ставки центральним банком за залученими кредитами.

      Фінансовий механізм сприяння розвитку МП – це комплекс фінансових методів (планування, управління, контролю, забезпечення і регулювання) і важелів впливу на його розвиток.

      Фінансово-кредитний механізм як складової господарського механізму в частині кредитів – це економічні відносини, які виникають з причини надання, використання та погашення кредитів.

      Виокремимо фактори, які формують фінансово-кредитні відносини малих підприємств з іншими структурами: система оподаткування і контролю; бюджетні і позабюджетні фонди, фонди міжнародних організацій, недержавні пенсійні фонди, біржі, страхові компанії, банки, банківсько-кредитні установи, посередники постачання фінансових ресурсів та інші установи ринкового середовища. За характером взаємодії між зазначеними суб’єктами можна виділити адміністративні, договірні та внутрішньовиробничі відносини, які забезпечуються ефективністю різних механізмів управління фінансово-кредитними ресурсами. Серед основних видів підприємницького ризику виділяють виробничі, комерційні і фінансові ризики. Проте у процесі кредитування специфічне місце займає кредитний ризик, пов’язаний із несумлінністю позичальника (частка неповернення кредитів в Україні є високою).

      Вся работа доступна по " http://mydisser.com/ru/catalog/view/16862.html " target="_blank">Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.