У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Ефективність використання нематеріальних активів на промислових підприємствах

     

      Аналіз виконаний на основі звітних даних великих промислових підприємств металургійної галузі: ПАТ «ММК ім. Ілліча», ПАТ «Комсомольське рудоуправління», ГЗК «Укрмеханобр».

      Основним видом діяльності ПАТ «ММК ім.. Ілліча» є виробництво високоякісного сталевого листового та сортового прокату для відповідальних конструкцій, важкого машинобудування, суднобудування, нафтопровідних, газо- і водопровідних труб, балонів для стислих газів.

      Основними видами товарної продукції комбінату є: залізорудний агломерат для виплавки чавуну, передільний і чушковий чавун, литі і катані сляби, прокат гарячекатаний, в т.ч. труєний, в листах і рулонах, сталь холоднокатана (в т.ч. оцинкована) в листах і рулонах, сталева стрічка, безшовні і зварні труби, балони для зберігання стислих і зріджених газів, гранульований шлак і фракціонований щебінь.

      Виробнича структура ПАТ «ММК ім. Ілліча» складається з: металургійних підрозділів, допоміжних цехів, хіміко-металургійної фабрики, гірничодобувних, машинобудівних, транспортних підрозділів, заводу з будівництва та ремонту суден, управління громадського харчування та торгівлі, аптечної мережі «Ілліч-фарм», агрокомплексу «Ілліч-агро», страхового товариства «Іллічівське» та ін.

      ПАТ «ММК ім. Ілліча» орієнтується переважно на зовнішній ринок. Географія розташування його основних споживачів досить велика: це підприємства з Південно-Східної Азії, Європи, Близького Сходу, Америки. Найбільшим попитом у споживачів користуються товстий лист з вуглецевих, низьколегованих і спеціальних марок сталей, сляби із якісної і звичайної сталі, холодно- та гарячекатані листи та смуги у рулонах, оцинкований холоднокатаний прокат, зварні та гарячекатані труби. Споживачі використовують продукцію підприємства при виробництві труб, в тому числі для умов крайньої півночі, для виготовлення котлів високого тиску, при будівництві суден, мостів, кранів, а також при виготовленні різноманітних будівельних конструкцій.

      Флюсові вапняки для ПАТ «ММК ім. Ілліча» видобуває та переробляє Комсомольське рудоуправління, що водить до складу «Державної акціонерної компанії «Укррудпром», розташованої в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області. Підприємство почало свою роботу у 1934 р. на землях Старобешевського району Донецької області. Видобуток сировини ведеться у чотирьох кар’єрах: Північному, Південному, Жеголевскому і Далекому. Також до складу управління входять ще 29 підрозділів: залізничний, автотранспортний та гірничо-транспортний цехи, ремонтно-механічний та електроцех, центральна лабораторія контрольно-вимірювальних приладів та метрології, ділянки з виробництва кисню та технологічної диспетчеризації та інші.

      Рудоуправління виробляє декілька найменувань товарної продукції, серед яких найбільшим попитом користуються звичайні та доломітизовані флюсові вапняки, насамперед для металургійного виробництва, вапняки для вирибництва будівельного та хімічного вапна, вапняки, які використовуються у цукровому виробництві, а також доломіти для металургійної та скляної промисловості, обпалений доломіт. Якість продукції підприємства підтверджено відповідними сертифікатами, а найбільшу питому вагу в обсязі товарної продукції займають вапняки для металургійного виробництва.

      Гірничо-збагачувальний комплекс «Укрмеханобр» (ГЗК) є підприємством, що видобуває залізну руду відкритим способом. Основними видами продукції, що виробляються на підприємстві є аглоруда, кускова та краскова руда, талькові сланці, щебінь, суглинки. Основним споживачем продукції є ПАТ «ММК ім. Ілліча».

      Вся работа доступна по " http://mydisser.com/ru/catalog/view/15058.html " target="_blank">Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.