У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Економіко-статистичний аналіз розвитку особистих селянських господарств

     

      Аграрна реформа забезпечила створення широкого кола сільськогосподарських товаровиробників, різноманітних за формами власності і господарювання. Як наслідок, в Україні в цілому і у Полтавській області зокрема сформовані два сектори аграрного виробництва: державний і приватний. Відмітимо, що в області на початок 2007 року функціонувало 435 сільськогосподарських колективних підприємств. Але внаслідок проведеної реструктуризації АПК протягом 2007-2008 рр. на базі колишніх колективних сільськогосподарських підприємств було створено 1293 підприємства, з яких 589 є приватними [13, с.50].

      За підсумками державного статистичного спостереження щодо окремих показників розвитку сільських, селищних, міських рад станом на 1 січня 2011 р. в сільських населених пунктах, що знаходяться в їхньому підпорядкуванні, зареєстровано 4,4 млн. домогосподарств, членам яких відповідно до чинного законодавства надані земельні ділянки з цільовим призначенням "для ведення особистого селянського господарства" (табл. 2.1).

      У період спаду суспільного аграрного виробництва значення особистого сектору в порівнянні з іншими формами господарювання на селі різко підвищується. Даний факт, крім іншого, обумовлений можливостями особистих селянських господарств не тільки виробляти значний обсяг сільськогосподарської продукції, але й переробляти її, а також зберігати вироблене з максимальним ступенем ефективності. Особисті селянські господарства сьогодні перетворились із підсобних виробників більшості видів сільськогосподарської продукції на основних. В значній мірі цьому сприяло зростання їх землезабезпеченості. Відбулось це в основному за рахунок збільшення у їх користуванні земель сільськогосподарського призначення.

      Вся работа доступна по " http://mydisser.com/ru/catalog/view/10335.html " target="_blank">Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.