У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Резерви цілеорієнтованого економічного розвитку регіонів та ущільнення єврорегіонального співробітництва

     

      Доцільним є визнати, що діяльність єврорегіонів не обмежується пошуком взаємовигідних проектів, що вимагає залучення до реалізації проектів ЄРС бізнесу та врахування його інтересів і переведення відносин від рівня співробітництва до рівня партнерства, яке виступатиме в різних формах з врахуванням можливостей сторін як: приватно-державне; приватно-приватне; регіонально-регіональне; регіонально-державне; приватно-регіональне.

      У практичному вимірі головним і найбільш складним є створення дієвих організаційно-управлінських та фінансово-економічних механізмів ЄРС, які формуються за участі великої множини суб’єктів на міжнародному рівні, рівні держав, регіонів, окремих юридичних осіб, залучених до участі в співробітництві та структур, безпосередньо створених для реалізації спільних завдань.

      Важливого значення для подальшого розвитку ЄРС набуває вдосконалення організаційно-економічних механізмів. Після формалізації відносин та визначення простору взаємодії єврорегіональні суб’єкти спільними рішеннями формують предмет співпраці, який уточнюється в процесі діяльності. Далі визначаються механізми, як чинники впливу на зміну станів та процесів щодо досягнення визначеної мети, серед яких найважливіші організаційно-управлінські та фінансово-економічні.

      На рисунку 3.10 схематично зображена сукупність механізмів розвитку ЄРС, рівні їх застосування та форми відносин в процесі застосування, які свідчать про необхідність врахування особливостей в залежності від різних чинників як за умовами реалізації, характером відносин, просторовою та часовою компонентами.

      Вся работа доступна по " http://mydisser.com/ru/catalog/view/16883.html " target="_blank">Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.