У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Формування моделей трансформації інтелектуального капіталу у вартісні показники діяльності промислових підприємств

     

      Методи прогнозування економічних показників та їх залежність від рівня ІК дозволяє зменшити ризик суб’єктивних помилок при прийнятті управлінських рішень. Оскільки в управлінні ІК підприємства важливе місце належить його формуванню (у нашому випадку це показник IC) та ефективності його використання (VAIC), а також їх вплив на економічні результати діяльності підприємства (EVA), тому визначимо головну задачу даного пункту. Головна задача – встановити, чи відображається (якщо так, то яким чином) ефективність використання ІК (показник VAIC, а також його складові ICE і CEE) та рівень сформованості ІК (запропонований показник IC) на результати діяльності підприємства. В якості індикатора, який відображає роботу підприємства, був обраний показник EVA. Моделювання впливу ІК на показник EVA підприємства можливо проводити на різних рівнях деталізації: інтегральному — вплив інтегрального показника ІК на загальний показник EVA; інтегрально-диференційному — вплив інтегрального показника ІК на складові EVA підприємства; диференційно-інтегральному — вплив кожного з чинників ІК на показник EVA; диференційний — вплив кожного з чинників ІК на кожну із складових EVA підприємства.

      У роботі запропоновано моделювання впливу ІК на показник EVA на інтегральному рівні із використанням регресійного аналізу. А застосування нечіткої логіки при формуванні комплексного показника ІК дозволяє також вирішувати проблему прийняття конкретних рішень по формуванню структури та обсягу ІК організації, розробки заходів по його формуванню.

      Отже, у попередньому пункті ми визначилися з рівнем показника EVA та IC для підприємств машинобудування. Наступним етапом є визначення показника VAIC згідно формул (2.46-2.51).

      Вся работа доступна по " http://mydisser.com/ru/catalog/view/16892.html " target="_blank">Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.