У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Тенденції виникнення, причини розвитку та фінансові інструменти забезпечення подолання інноваційної кризи в Україні

     

      В умовах загального прискорення науково-технічного прогресу, глобалізації й інтернаціоналізації ринку, посилення конкуренції тільки активна інноваційна політика підприємства дозволяє ефективно функціонувати суб’єктам підприємницької діяльності і стає ключовим чинником успіху. В Україні за роки незалежності унаслідок непослідовності та низької ефективності інноваційної політики спостерігається тенденція постійного зростання відставання інноваційного розвитку від розвинутих країн світу.

      У 1994 р. Україна, підписавши Угоду про партнерство і співробітництво з Європейськими співтовариствами [60, 61, 62], проголосила розвиток національної економіки за інноваційною моделлю з орієнтацією на рівень інноваційності промислово-розвинених країн своїм стратегічним пріоритетом. Однак фактичний кризовий стан інноваційної діяльності в Україні свідчить про фактичний провал цього курсу.

      На етапі загального спаду виробництва, хронічної економічної і фінансової кризи, на жаль, стратегія виживання, а не розвитку, стає основою української політики. На всі пропозиції про орієнтацію на інноваційний розвиток підприємств, відповідь одна - немає інвестиційних ресурсів. Звідси збереження орієнтації на застарілі технології, які не дають можливості розвитку конкурентоспроможності національної промисловості на внутрішньому та зовнішньому ринках. Дослідженням проблем інноваційних процесів в Україні присвячені роботи багатьох вітчизняних авторів, які здебільшого спрямовані на дослідження можливостей у довгостроковій перспективі, а подолання глобальної інноваційної кризи вітчизняної промисловості та активізація інноваційного процесу є актуальним та невідкладним питанням.

      З огляду на вищезазначене, виникає об’єктивна необхідність дослідження тенденцій розвитку, виявлення системних перешкод інноваційних процесів в Україні та вдосконалення фінансових інструментів забезпечення подолання інноваційної кризи промислових підприємств.

      Вся работа доступна по " http://mydisser.com/ru/catalog/view/16898.html " target="_blank">Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.