У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Територіальна розповсюдженість злочинності в Україні. Розподіл регіонів країни за рівнем злочинності

     

      Протягом 1992–2012 рр. 57–60% всіх злочинів реєструвалося у 8 регіонах України: Донецькій (середня частка від зареєстрованих в країні злочинів 10,8%), Дніпропетровській (10,7%), Харківській (7,2%), Луганській (7,1%) областях, місті Києві (6,0%), Запорізькій (5,6%), АРК (5,5%) та Одеській (5,1%) області. У 12 регіонах реєструвалося в середньому за аналізований період 30,6% всіх злочинів, вчинених в Україні. Це Львівська, Полтавська, Київська, Миколаївська, Херсонська, Вінницька, Житомирська, Сумська, Черкаська, Кіровоградська, Чернігівська та Хмельницька області. На кожну з них припадало від 1,9 до 3,7% всіх злочинів, зареєстрованих в країні. Найменша кількість зареєстрованих злочинів спостерігалася у Волинській, Івано-Франківській, Рівненській, Закарпатській, Тернопільській, Чернівецькій областях та місті Севастополь. В цих регіонах реєструвалося в середньому за рік 8,4% всіх злочинів, вчинених в країні, а в окремих областях від 0,9 до 1,5% від загальної кількості зареєстрованих в країні злочинів.

      Решта посягань (3,0% в середньому за аналізований період) вчинялися на транспорті та спеціальних об’єктах.

      Протягом аналізованого періоду серед всіх зареєстрованих в країні злочинів збільшилася частка посягань, вчинених у Донецькій, Запорізькій, Київській, Хмельницькій, Волинській, Рівненській, Чернівецькій областях, АРК та містах Києві і Севастополі. Зменшення цього показника відбулося у Дніпропетровській, Харківській, Луганській, Одеській, Львівській, Миколаївській областях, а також на транспорті та спеціальних об’єктах міліції. У решті регіонів істотних змін цього показника не спостерігалося.

      Більш точно оцінити стан злочинності в регіонах України можна шляхом порівняння середніх за аналізований період коефіцієнтів інтенсивності злочинності у розрахунку на 100 тис. всього населення кожного з них (табл. 2.7). Розподіл регіонів за цим показником здійснено шляхом кластерного аналізу. При цьому регіони об’єднані у групи є максимально близькими за зазначеним показником, а різниця між найменшим показником однієї групи і найбільшим показником наступної групи є помітною і приблизно однаковою .

      Вся работа доступна по " http://mydisser.com/ru/catalog/view/16748.html " target="_blank">Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.