У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз конкурентних переваг Полтавської області

     

      Кожен регіон України має свої специфічні особливості, які створюють конкурентні переваги в розвитку його економіки та є основою його конкурентоспроможності. На прикладі Полтавської області проведемо аналіз і оцінювання конкурентних переваг цього регіону.

      Полтавська область – одна з 25 областей України, яка розташована на сході країни, в центральній частині Лівобережної України, на лівому березі Дніпра, i займає площу 28,75 тис. км2. По відношенню до території України площа Полтавської області становить 4,6%, по відношенню до Європи – 0,3%. За розмірами території Полтавська область посідає 7-е місце серед областей України, поступаючись Одеській, Дніпропетровській, Чернігівській, Харківській, Житомирській та Київській областям (33,3–28,9 тис. км2).

      Полтавська область займає 12-е місце в Україні за кількістю населення і 10-е місце за внеском у ВВП країни. Валовий регіональний продукт Полтавщини становив 22 337 грн. на людину, що на 13% вище від середнього по країні. В області проживає 3,3% населення країни і виробляється 3,7% ВВП.

      Безумовно, основу для розвитку господарства регіону становить природно-ресурсний потенціал, який для Полтавської області складається з міне¬ральних, водних, земельних, лісових, фауністичних та природно-рекреаційних ресурсів. Регіон за природно-ресурсним потенціалом налєжить до групи із середнім рівнем забезпеченості (3,5% від сумарного в Україні), посідаючи 12-е місце в Україні (додаток Т).

      В Полтавській області головними природними ресурсами є земельні та мінеральні.

      Вся работа доступна по " http://mydisser.com/ru/catalog/view/16903.html " target="_blank">Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.