У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Особливості формування вартості іпотечних кредитів під заставу нерухомості виробничого призначення на регіональному рівні

     

      Аналізуючи особливості взаємодії попиту і пропозиції на регіональному іпотечному ринку нерухомості виробничого призначення, необхідно знати конкретну величину зростання або зниження обсягів попиту і пропозиції. Для цього використовують поняття «еластичність». Еластичність попиту і пропозиції означає ступінь відносної змінюваності попиту і пропозиції під впливом відносної зміни ринкової ціни. Відтак, якщо обсяги збільшення попиту і пропозиції на іпотечні продукти юридичним особам перевищують обсяги зростання рівня процентної ставки за ними, виражені у відсотках, то вони є еластичними. Якщо ж приріст обсягів попиту та пропозиції (у відсотках) менший за приріст рівня процентної ставки за кредитами під заставу нерухомості виробничого призначення (у відсотках), то вони є нееластичними.

      Розрахований коефіцієнт еластичності (табл.2.9) вказує на те, що попит та пропозиція на іпотечному ринку нерухомості виробничого призначення Полтавської області в 2010-2012 роках були нееластичними, оскільки Кел< 1, а їх зміна знаходилась у прямій залежності від зміни процентної ставки за користування цими кредитними ресурсами. Таким чином, ціновий фактор впливу на місткість досліджуваного ринку є ключовим, що зумовлює напрям подальшого наукового дослідження.

      Вартість кредитів під заставу виробничої нерухомості на регіональному іпотечному ринку залежить від комплексу чинників, які впливають на неї прямо чи опосередковано. Умовно їх можна поділити на зовнішні по відношенню до банківської установи, до яких слід віднести: стан кредитного ринку; економічні, соціально-політичні та регіональні умови функціонування банківської установи; рівень розвитку законодавства; а також внутрішні: витрати на залучення ресурсів, витрати на розміщення ресурсів, витрати на обслуговування кредитів, управління кредитним ризиком банку, загальні адміністративні витрати банку, плановий прибуток банку за кредитними операціями.

      Вся работа доступна по " http://mydisser.com/en/catalog/view/16910.html " target="_blank">Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.