У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Методичні підходи формування логістичної системи сільськогосподарських підприємств

     

      Ціль створення логістичної системи сільськогосподарського підприємства полягає, перш за все, в максимальному підвищенні ефективності його діяльності. Вона досягається за рахунок налагодження функціонування ланок логістичної системи, які сприяють оптимізації різного роду матеріальних та супутніх їм потоків в результаті чого мінімізуються сукупні витрати підприємства. Разом з тим, кожна система та її складові мають формуватись на основі певних принципів виконання яких забезпечує раціональне виконання їх функцій.

      Враховуючи те, що логістична система складається з ряду ланок, які відповідають за певні напрямки її функціонування й постійно взаємодіють між собою доцільно виділити два види принципів. Перший вид – загальні принципи формування системи, що стосуються в цілому всіх ланок та не враховують їх особливостей та функціонального спрямування. Другий вид – специфічні, що притаманні лише певній ланці системи і відповідно націлені на забезпечення виконання специфічних функцій кожної з ланок. Загальні принципи побудови логістичної системи сільськогосподарського підприємства відображені на рис. 1.11.

      Принцип системного підходу полягає в тому, що матеріальні та супутні їм потоки мають бути оптимізовані не в межах певної ланки, а в межах всього логістичного ланцюга, від місця його виникнення до місця остаточного споживання. Такий підхід забезпечує отримання синергетичного ефекту від функціонування логістичної системи. Виконання даного принципу сприяє реалізації наступного принципу формування логістичної системи.

      Вся работа доступна по " http://mydisser.com/ru/catalog/view/16912.html " target="_blank">Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.