У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Оцінка сучасного стану сільськогосподарських підприємств та їх матеріальних потоків

     

      Формування та функціонування логістичної системи необхідне для забезпечення підприємств вхідним матеріальним потоком високої якості за мінімальних витрат. Загальновідомо, що стабільність та безперервність роботи будь-якого підприємства залежить в першу чергу від того наскільки якісно та вчасно будуть надходити матеріально-технічні ресурси. Разом з тим, саме під час ресурсного забезпечення виникає значна кількість комунікаційних зв’язків з іншими підприємствами, що згодом можуть трансформуватись у стійкі бізнес-відносини.

      При формуванні і функціонуванні логістичної системи за налагодження комунікаційних зв’язків з постачальниками та за якість надходження матеріального потоку у вигляді матеріально-технічних ресурсів, відповідає закупівельна ланка. Свідченням її ефективної роботи є: зростання виробництва на 1 га ріллі (с.-г. угідь), збільшення поголів’я тварин, внесених добрив, зокрема органічних, постійне оновлення основних засобів, зменшення трудомісткості виробництва. Таким чином, для виявлення завдань, які має вирішувати закупівельна ланка логістичної системи при її формуванні та функціонуванні слід проаналізувати сучасний стан ресурсного забезпечення сільськогосподарських підприємств.

      Просторовою базою виробництва сільськогосподарської продукції виступає земля. Враховуючи дію мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення закупівельна ланка логістичної системи має забезпечувати такий рівень оренди земельних площ, за якого підприємство досягало б поставлених виробничих цілей при мінімальних витратах на оренду. Останні роки спостерігається тенденція до зменшення посівних площ всіх сільськогосподарських культур.

      Вся работа доступна по " http://mydisser.com/ru/catalog/view/16912.html " target="_blank">Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.