У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз логістичної діяльності виробництва сільськогосподарської продукції

     

      Ресурсне забезпечення відіграє важливу роль у досягненні намічених цілей підприємства, проте воно є лише підтримуючим факторам процесу виробництва. Побудова дієвого механізму забезпечення сільськогосподарських підприємств необхідними ресурсами без усунення недоліків у трансформаційній ланці логістичної системи не забезпечить їх ефективного використання. Для вирішення цього завдання слід провести аналіз виробничих процесів, що відбуваються у сільськогосподарських підприємствах та сформулювати основні напрями формування трансформаційної ланки логістичної системи.

      Головним завданням трансформаційної ланки є максимально ефективне використання ресурсів, що надійшли в систему через закупівельну ланку. Дана мета досягається за рахунок моніторингу та усунення відхилень у виробничому процесі.

      З метою визначення основних параметрів та окреслення завдань, що має вирішувати трансформаційна ланка, слід оцінити: динаміку та структуру сільськогосподарських підприємств; показники ефективності їх господарської діяльності; проаналізувати структуру витрат; визначити, які фактори впливають на ефективність діяльності. Виконання зазначених завдань дасть змогу окреслити коло проблем, які має вирішити трансформаційна ланка логістичної системи сільськогосподарських підприємств.

      Оцінюючи кількість сільськогосподарських підприємств можна стверджувати, що вона з кожним роком зменшується. Світова економічна криза та банкрутство окремих українських банків призвели до різкого скорочення кредитних програм. В результаті чого зменшилось кредитування сільськогосподарських підприємств, зокрема у 2011 р. було залучено на 1,1 млрд грн менше кредитів, ніж у 2007 р. та на 6,6 млрд грн менше, ніж у 2008 р. [52].

      Вся работа доступна по " http://mydisser.com/ru/catalog/view/16912.html " target="_blank">Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.