У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Вихрові пиловловлювачі

Вихрові пиловловлювачі були розроблені значно пізніше циклонів та відрізняються від останніх наявністю в апараті двох зустрічних закручених в осьовому напрямку потоків – нижнього (первинного) та верхнього (вторинного). Варіанти конструкцій вихрових пиловловлювачів приведені на рис. 1.6 [90, 91, 92].

До основних переваг вихрових пиловловлювачів треба віднести: більш інтенсивну, ніж у циклонів, сепарацію частинок по всій висоті, більш ефективне вловлення дрібнодисперсного пилу (меншого за 5.10-6 м), широкий діапазон навантажень по газу та дисперсній фазі, відсутність абразивного зношення внутрішньої поверхні апарата, можливість очистки газів з високою температурою за рахунок використання холодного додаткового повітря, можливість регулювання процесу сепарації пилу за рахунок зміни кількості додаткового повітря [73].

До основних недоліків вихрових пиловловлювачів треба віднести: збільшення за рахунок додаткового повітря загального об’єму повітря, яке проходить через апарат (у випадку використання атмосферного повітря); велика складність апарата в експлуатації [73].

Енергетично доцільно при великих витратах повітря включення вихрового пиловловлювача в систему пилеочистки, при якій запилене повітря подають по обох каналах. Такі пиловловлювачі особливо перспективні для вловлення дрібнодисперсного пилу

 

Вся работа доступна по <a href=

"   http://mydisser.com/ru/catalog/view/19484.html " target="_blank">Ссылке</a>

</p>

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.