У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Кількісне статистичне оцінювання взаємозв’язків суспільства і довкілля

Під час діяльності територіально-виробничих комплексів відбуваються процеси, пов’язані з вилученням і використанням природних ресурсів, впливом на природні об’єкти і порушенням рівноваги у природному середовищі та витратами на природоохоронні заходи. Деструктивні процеси, що відбуваються в навколишньому середовищі, впливають на стан виробництва, його ефективність і розглядаються як джерело утворення екологічних витрат.

Ефективність функціонування територіально-виробничих комплексів у тривалій перспективі прямо залежить від стабільності їх розвитку, що визначається здатністю системи зберігати цілісність і відтворювати свої властивості при прогнозованих коливаннях екологічних умов виробництва. У статистичній теорії і практиці тривалий час для цього використовувалися різні коефіцієнти, розраховані з урахуванням якості землі, землеємності та фондомісткості продукції, але показники взаємовідносин довкілля і суспільства ще недостатньо досліджені.

Система показників взаємодії довкілля і суспільства. Статистичний аналіз з використанням системного підходу представимо моделлю підпорядкованої багатоярусної структури взаємовідносин довкілля і суспільства

 

Вся работа доступна по ссылке

http://mydisser.com/ru/catalog/view/15074.html  

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.