У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Обліковий процес із застосуванням мережевих технологій

Обліковий процес – це єдиний, циклічний, організований процес систематизації, представлення і використання економічної інформації за визначеними правилами за допомогою спеціальних прийомів.

Під обліковим процесом розуміють технологічний процес, коли із вхідних даних після їх послідовної поетапної обробки отримують вихідну інформацію у вигляді звітних показників.

Основу технологічного процесу бухгалтерського обліку формують операції, які поділяють на такі категорії:

  • механічні (технічні);
  • переробні (логічні, аналітичні);
  • творчі.

Сама операція – це сукупність елементарних дій, взаємопов’язаних єдністю мети або змістом об’єктів праці, в якості яких в обліку виступають інформаційні повідомлення.

Технологічна сукупність регламентованих людино-машинних операцій, які виконуються у певній послідовності, починаючи з моменту створення первинного бухгалтерського документу та закінчуючи складанням зведеної фінансової звітності, утворює технологічний процес електронної обробки облікових завдань.

Сучасний етап характеризується створенням комп’ютерної інформаційної технології на базі децентралізованої обробки бухгалтерських завдань. 

Основу сучасних інформаційних технологій складають наступні технічні досягнення:

  • створення нового середовища накопичення інформації на машинних носіях (магнітні стрічки, мікроформи, магнітні диски, флеш-карти, тощо);
  • розвиток засобів зв’язку, що дає змогу доставляти та отримувати інформацію практично з любої географічної точки майже без обмежень у часі;
  • можливість автоматизованої обробки інформації за допомогою комп’ютера за визначеним алгоритмом (сортування, класифікація, подання у потрібній формі) [72, с. 63].

Сукупність комп’ютерів і терміналів, які з’єднані за допомогою каналів зв’язку у єдину систему, що задовольняє вимогам розподіленої обробки даних, утворюють комп’ютерну мережу [23, с. 119]. Подібне об’єднання   програмних, технічних та комунікаційних засобів забезпечує ефективне використання інформаційно-обчислювальних ресурсів підприємства.

Інформаційне забезпечення ведення бухгалтерського обліку поряд з іншими функціями управління  є метою створення автоматизованої системи бухгалтерського обліку торгівельного підприємства. Прагнення до отримання необхідної якісної інформації щодо товарних запасів, оптимізації торгово-технологічних процесів, зменшення  можливих помилок персоналу при обробці документів, підвищення продуктивності праці працівників всіх рівнів і як результат – більш якісне обслуговування покупців, обумовлює активне впровадження  автоматизованих інформаційних систем на підприємствах торгівельної галузі України.

 

 

Вся работа доступна по ссылке

http://mydisser.com/ru/catalog/view/15075.html

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.