У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Облікове забезпечення управління товарними запасами в умовах інформаційних мережевих технологій

Управління в загальному розумінні є процесом, який включає планування, організацію, вплив на персонал та контроль за діяльністю організації з метою забезпечення її ефективного функціонування. Торговельні підприємства не є виключенням, хоча й мають певну специфіку управління, яка обумовлена особою роллю галузі у системі соціально-економічних зв’язків.

Оскільки товарні запаси складають основну частку оборотних активів торговельного підприємства, вони є важливішим об’єктом управління на ньому.

Управління товарними запасами передбачає їхнє планування (нормування), оперативний облік і контроль, а також регулювання. При цьому кожен з процесів управління потребує інформаційного забезпечення з боку автоматизованої системи бухгалтерського обліку.

 Так планування товарних запасів базується на загальної товарної стратегії, яку розробляє вище керівництво. Прогнозні рішення щодо товарів постійного попиту, поточного зберігання, сезонного попиту, перспективним тощо визначають глибину асортименту, заплановані обсяги продажів, рівень товарних запасів. Управлінці нижчого рівня на підставі власної інформації уточнюють проектні рішення, і з відповідним обґрунтуванням подають їх на розгляд вищого керівництва. Після відповідних  узгоджень формуються та затверджуються бюджети, скоординовані за видами товарів.

 

Вся работа доступна по ссылке

http://mydisser.com/ru/catalog/view/15075.html

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.