У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Складові елементи системи інфраструктурного забезпечення транскордонних ринків

У попередньому підрозділі була здійснена класифікація транскордонних ринків, яка на даному етапі дослідження слугуватиме основою для побудови моделі інфраструктурного забезпечення, необхідного для комплексного функціонування транскордонних ринків. Саме комплексний підхід до формування інфраструктурного забезпечення для транскордонних ринків є об’єктивно необхідною передумовою ефективного їх функціонування та розвитку. Комплексне вивчення розвитку всіх можливих ланок інфраструктури транскордонних ринків з позицій її взаємодії з суб’єктами господарювання в процесі транскордонного обміну дозволяє розглядати різноманітні аспекти її формування та функціонування.

Інфраструктурне забезпечення транскордонних ринків як організаційно-економічна система має внутрішні взаємозв’язки та взаємозалежність всіх складових, безпосередньо взаємодіє з іншими системами економіки транскордонного регіону, сполучена з ними прямими і зворотними зв’язками, які змінюються в часі та просторі [72, с.51].

Щоб краще зрозуміти сутність інфраструктурного забезпечення транскордонних ринків представимо його у вигляді моделі, застосовуючи системний підхід (рис.1.2). Дана модель відображає комплекс видів інфраструктури, що служать для функціонування транскордонних ринків та загалом складають єдину систему їх інфраструктурного забезпечення.

У даній моделі інфраструктурне забезпечення транскордонних ринків в цілому представлене у вигляді системи, яка, складається із двох основних підсистем, а саме загального та спеціалізованого інфраструктурного забезпечення транскордонних ринків. В свою чергу, дані підсистеми містять у собі комплекс притаманних їм видів інфраструктури.

 

Вся работа доступна по ссылке

https://mydisser.com/ru/catalog/view/15077.html  

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.