У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Алгоритм організації інформаційної інфраструктури транскордонних ринків

При плануванні організації інформаційної інфраструктури транскордонних ринків необхідно чітко розробити скоординовану та узгоджену систему взаємодії всіх її структурних елементів на рівні наперед визначеного транскордонного регіону, яка б також відповідала загальним інтересам усіх сусідніх держав. Для досягнення цієї мети пропонується створення центру дослідження та прогнозування розвитку транскордонних ринків – інституції, спільної для прикордонних регіонів усіх сусідніх країн, які входитимуть у визначений транскордонний регіон. Даний центр є, водночас, продуктом регіону (визначеного транскордонної території) і відповідно, повинен локалізуватися в його межах. Практично розташування центру як організаційної структури пропонується здійснити в рамках єврорегіону, структура якого передбачає існування інформаційного центру єврорегіону, у складі якого доцільно розташувати пропонований транскордонний центр (рис. 3.1).

Даний транскордонний центр не є спонтанним утворенням, він має відповідну мету, конкретні завдання та функції, які повинен виконувати, а також певну базу (основу для його формування).

Центр дослідження та прогнозування розвитку транскордонних ринків може бути створеним у формі транскордонного партнерства – добровільного об’єднання представників кількох територіальних громад єврорегіону, яке є юридичною особою і також може здійснювати комерційну діяльність. Метою співпраці у рамках такого партнерства є дослідження стану та кон’юнктури діючих у визначеному просторі транскордонних ринків, а також надання необхідної  інформації про дані ринки їх учасникам та іншим зацікавленим суб’єктам, що сприятиме більш ефективному функціонуванню та розвитку цих ринків саме за рахунок підвищення рівня їх інформаційного забезпечення та вирішенню проблеми взаємодії їх учасників.

 

Вся работа доступна по ссылке

https://mydisser.com/ru/catalog/view/15077.html  

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.