У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Методичні підходи до удосконалення системи показників оцінки ефективності контрольно-податкової роботи

Для досягнення ефективних показників здійснення податкового контролю необхідно так вибудувати організацію і проведення контрольно-податкових заходів, щоб контроль здійснювався на протязі всього процесу оподаткування, а не тільки, коли вже здійснено окремі проплати податкових платежів у бюджет.

У зв’язку з тим, що економіка держави постійно знаходиться у трансформаційному становищі, виникає потреба у створенні Ради контролюючих органів, з метою інформаційної взаємодії, знівелювання дублювання роботи один одного,  спрямувати більше зусилля не на контроль фінансової діяльності суб’єктів господарювання, на підвищення рівня ефективності контрольної роботи і підвищення якості результатів контрольно-перевірочної роботи податкових органів у взаємодії з іншими службами, діяльність яких теж пов’язана з контрольними заходами.

У зв’язку з гіпертрофованим законодавством, необхідно виважено підійти до розробки методології податкового контролю, тобто основних принципів його здійснення. Цей документ повинен стати базою у формуванні ефективної системи податкового контролю. Взірцем при створенні даного документу може стати Ліамська декларація (1977 р.),  у якій зазначені основні принципи фінансового контролю, якими повинні керуватися держави з розвиненою ринковою економікою. 

 

Вся работа доступна по ссылке

https://mydisser.com/ru/catalog/view/15079.html  

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.