У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Засади державного регулювання здійснення операцій з експорту товарів

Проблеми законодавчого регулювання і регламентації операцій з експорту товарів досить важливе і заслуговує самостійного дослідження. Успішна зовнішньоекономічна діяльність значною мірою залежить не тільки від можливості нормалізації конкуренції на внутрішньому ринку і конкурентоспроможності продукції національного виробника, а від знання обставин і можливостей її збуту, а також дотримання умов роботи на ринках зарубіжних партнерів. Такі умови визначаються різними нормами, правилами та елементами національного та міждержавного впливу на зовнішньоекономічні зв’язки.

Неналежна інформованість національних учасників зовнішньоекономічної діяльності про умови її регламентації на світовому ринку зводить нанівець зусилля по  просуванню на зовнішній ринок експортного товару, зменшує валютну виручку, яка може бути отримана, викликає непередбачені витрати, призводить до зриву взаємовигідних зовнішньоторговельних договорів.

Процеси регулювання операцій з експорту - форма впливу держави на суспільні відносини суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності, здійснювана за допомогою правових норм та інститутів.

В економічній літературі державне регулювання  операцій з експорту зводиться в основному до визначення його як сукупності використовуваних державними органами і службами методів і інструментів впливу на економічні відносини між країнами і суб'єктами діяльності цих країн, відповідно до державних і національних інтересів, цілей і завдань, що покликані удосконалювати їх в інтересах національної економіки та вітчизняних суб’єктів господарювання.

 

Вся работа доступна по ссылке

https://mydisser.com/ru/catalog/view/88136.html  

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.