У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз та оцінка ефективності антикризового менеджменту соціально-економічного розвитку регіонів

На наступному етапі аналітичного дослідження потрібно оцінити дії регіональних органів управління з позиції ефективності антикризового регіонального менеджменту.

Згідно із запропонованою вище методикою (див. п. 2.1) здійснимо аналіз та оцінку ефективності антикризового регіонального менеджменту.

Первинні результуючі показники для оцінки ефективності регіонального менеджменту подано в табл. 2.10, ресурсні показники – у табл. 2.11. Дані в таблицях наведено за 2005–2012 роки, що дасть змогу оцінити не лише рівень ефективності регіонального менеджменту, але і його динаміку.

У додатку З (табл. З.1–З.6) наведено розрахунок ефективності регіонального менеджменту в розрізі результатних показників. Проведений аналіз дає підставу оцінити рівень ефективності регіонального менеджменту.

За величиною видатків державного та місцевих бюджетів можна робити висновки про роль державних і регіональних органів влади, ефективність менеджменту соціально-економічного розвитку як на державному, так і регіональному рівнях. Із Державного бюджету України фінансується понад 58,6 % зведеного бюджету. Видатки зведеного бюджету 2012 року складали 26,5 % ВВП. За 2005–2012 роки обсяги фінансування із Державного бюджету на соціально-економічний розвиток регіонів держави зросли більше ніж у три рази (з урахуванням трансфертів до місцевих бюджетів). Понад 76 % видатків здійснюється через загальний фонд Державного бюджету. У загальній структурі видатків у 2012 році 59 % витрат на соціально-економічний розвиток регіонів держави фінансувалось із Державного бюджету України; 41 % – із місцевих бюджетів.

 

Вся работа доступна по ссылке

https://mydisser.com/ru/catalog/view/39450.html  

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.