У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Сучасний стан інформаційних технологій в туристичній галузі

Туристичний бізнес – це один з небагатьох видів господарської діяльності, який має високу рентабельність та акумулює значні трудові ресурси [19]. За прогнозами експертів, не зважаючи на глобальну економічну кризу, відбуватиметься щорічне зростання туристичної галузі на 2-5% [20]. Річні надходження від світової туристичної галузі становлять понад трильйон доларів США [21]. В цих умовах Україна повинна використовувати всілякі можливості для збільшення власних доходів від туризму.

Для реалізації програми розвитку туризму в Україні [22] передусім необхідна матеріально-технічна база з розвиненою туристичною інфраструктурою, особливо в регіонах. Розвиток туристичної інфраструктури неможливий без впровадження технологічних інновацій.

Для обробки інформації та управління процесами в різних ланках туристичної галузі використовуються сучасні інформаційні технології. Аналіз інформаційних технологій, які використовуються у світовій практиці для підтримки прийняття рішень в туризмі засвідчує, що більшість з них зосереджена на моделюванні та оптимізації роботи існуючих туристично-рекреаційних систем. Відкритим залишається питання розробки інформаційних технологій моделювання процесів зародження та розвитку нових туристично-рекреаційних систем (рис.1.1).

Для аналізу перспектив розвитку туристичної інфраструктури регіону необхідно попередньо виявити наявність та оцінити якість рекреаційних ресурсів території. Основною характеристикою туристично-рекреаційного ресурсу, яка впливає на розвиток туристичної інфраструктури є його привабливість.

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.