У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Нормативно-процесуальне забезпечення дисциплін професійної науково-предметної підготовки в аспекті формування професійної компетентності в майбутніх учителів іноземних мов

Загальновідомо, що зміст освіти, як загальної, так і професійної, вважається провідною ланкою в навчально-виховному процесі. Тривалий час централізовано пропонувався єдиний для всіх зміст, без урахування особистісних факторів. Тому зараз правомірне питання про “відкритий зміст” освіти, особистісно-орієнтоване навчання у вигляді чинної навчальної документації, яка припускає можливість широкого варіювання навчального матеріалу педагогом при його конкретизації.

        Однак, на жаль, на сьогоднішній день в Україні для факультетів іноземної філології вищих педагогічних закладів освіти створені програми підготовки бакалаврів і спеціалістів лише з  практичного курсу англійської мови. Чинних програм з інших дисциплін професійної  науково-предметної підготовки поки немає. У зв’язку з цим у педагогічних ВЗО створюються свої програми з таких дисциплін, як країнознавство, теоретична фонетика, теоретична граматика, стилістика, лексикологія, історія мови тощо, які базуються на програмах,  створених ще за часів  СРСР.

           Програми з практичного курсу англійської мови для університетів/ інститутів з чотирирічним і п’ятирічним курсом навчання складені колективом авторів Київського державного лінгвістичного університету під керівництвом С.Ю. Ніколаєвої та М.І. Солов’я [197]. Вони призначені для вищих закладів освіти, що здійснюють підготовку спеціалістів з англійської мови. В анотації вказано, що при їх створенні були враховані рекомендації Комітету з питань освіти при Раді Європи й що принципи, цілі, завдання, зміст навчання й методика підготовки спеціаліста, які закладені в програмі, відповідають сучасним досягненням лінгвістики, педагогіки, психології, психолінгвістики та методики навчання іноземним мовам [197].

         Однак, якщо ми звернемося до документа, то побачимо, що в програмі з підготовки бакалаврів з чотирьох тематичних блоків, які пропонуються, розділ, присвячений професійній педагогічній тематиці, є найменш чисельним, що можна побачити з наведеної нижче таблиці

 

 

Вся работа доступна по ссылке https://mydisser.com/ru/catalog/view/521282.html

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.