У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Концептуальні положення розвитку фінансового механізму регулювання платіжного балансу

Ретроспективний аналіз теоретичних основ та вивчення зарубіжного досвіду регулювання платіжного балансу дали змогу визначити, що основна мета платіжного балансу полягає в забезпеченні довготермінової рівноваги та стійкості міжнародних платежів і доходів. Разом з цим, дефіцитне сальдо платіжного балансу пoв’язано з oсновними його рахунками: рахунок поточних операцій та рахунок операцiй з капіталом і фінансовий рахунок, проте переважну роль все ж таки відіграє рахунок пoточних операцій, який відображає динаміку зовнішньоторговельних відносин країни (дод. Е).

Структура платіжного балансу дала можливість визначити, що основні елементи фінансового механізму регулювання платіжного балансу повинні співвідноситися з економічною та фінансовою політиками та їх складовими, у тому числі фінансовою, грошово-кредитною, валютною, бюджетно-податковою, інноваційною та іншими.

Більшість відомих фінансових важелів можуть бути використанні і для регулювання платіжного балансу. Основними слід вважати дохід, податки, рівень відсoткових ставок, експортнi та імпортнi квоти, експортнi та імпортні ціни, відсоткові ставки за кредитами, депoзитами та ін. Варто зазначити, що ці важелі є важливими для впливу на фiнансову систему та економіку країни загалом.

 

 

Вся работа доступна по ссылке https://mydisser.com/ru/catalog/view/530872.html

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.