У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Структурно-функціональна модель формування економічної культури учнів загальноосвітньої школи

У процесі реалізації формувального експерименту нами розроблена структурно-функціональна модель формування економічної культури учнів.

Структурно-функціональна модель формування економічної культури учнів представлена нами на схемі (рис. 2.1) та розширених схемах (рис. 2.2 - 2.4).

Нижче проаналізуємо основні складові структурно-функціональної моделі формування економічної культури. Соціальний запит формування економічної культури визначено в директивних документах про освіту [94].

Стратегічною метою сучасної освіти є створення умов для розвитку і самореалізації кожної особистості, що передбачає увагу до її всебічного, практично спрямованого розвитку формування соціально-адаптованої особистості, а отже – підвищується значення формування економічної культури.

Для реалізації поставленої мети і завдань ми визначили навчально-методичне забезпечення процесу формування економічної культури.

Нами проаналізовано наявні програми з економічних дисциплін, які пропонуються для навчання у школі, їх методичне і матеріальне забезпечення, можливі міжпредметні зв’язки і можливості використання додаткового матеріалу при вивченні економіки.

На основі проведеного дослідження методичного і матеріально-технічного забезпечення економічної освіти, ми створили схему змістовного ядра моделі формування економічної культури.

 

 

Вся работа доступна по ссылке https://mydisser.com/ru/catalog/view/451650.html

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.