У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Проблематика бухгалтерського обліку і контролю туристичної діяльності

За останні п’ять років питанням туризму стала приділятися значна увага, що пов’язано із зростанням значення туристичної індустрії для соціально-економічного розвитку країни та добробуту населення.

Туристична галузь є фундаментальною основою економіки більшості розвинутих країн світу. Розвиваючись все інтенсивніше туризм суттєво впливає на окремі галузі економіки, зокрема будівництво, сільське господарство, торгівлю, транспорт. Стан туристичної сфери впливає на розвиток ринкових відносин, сприяє підвищенню зайнятості та міжнародному співробітництву. Так при створенні одного робочого місця в туризмі додатково створюється сім робочих місць в галузях, які пов’язані з туристичною галуззю. Враховуючи значення туристичної діяльності вона повинна стати одним з пріоритетних напрямків розвитку нашої країни, що дасть можливість отримання не тільки додаткових коштів до бюджету країни, але й розвитку усіх інших галузей, які пов’язані з туристичною діяльністю.

Дослідженнями проблемних питань економіки, обліку та контролю займаються такі науковці, як З.А. Балченко [7], Г.Н. Бургонова [34], Н.Л. Жукова [71], Н.А. Клименко [93], Г.Г. Скопец [186], В.А. Квартальянов [87], В.В. Гловацька [48], К.Є. Орлова [150], І.В. Дробот [65], Т.Н. Данканич [60], А. Меншиков [130], І. Губіна [57], В. Кифяк [91], Г.О Корбут [104], О. Самарченко [180], Л. Пономаренко, Г. Чернишова [167], С. Чекашкін [218].

Недостатня теоретична і практична розробка проблем притаманних сфері обліку туристичної діяльності, їх дискусійний характер, наявність протилежних точок зору обумовили актуальність дослідження розвитку теорії, методик бухгалтерського обліку на підприємствах туристичної галузі.

Метою даного пункту є визначення невирішених теоретико-методичних питань характерних для туристичної діяльності, викладених в дисертаційних роботах, наукових конференціях та періодичних виданнях, з метою подальшого їх вирішення на практиці та розвитку в теорії.

 

 

Вся работа доступна по ссылке https://mydisser.com/ru/catalog/view/542347.html

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.