У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Особливості впливу іноземного капіталу на кількісні та якісні показники трансформації вітчизняної банківської системи

Визначення ефективності діяльності банків з іноземним капіталом пов’язане, перш за все, з необхідністю виявлення позитивного чи негативного впливу іноземних інвесторів на розвиток банківського бізнесу та економіки країни. Водночас, порівняння показників вітчизняних та іноземних банківських установ дозволить розробити стратегію і тактику забезпечення стабільної та прибуткової роботи як окремих вітчизняних банків, так і всієї банківської системи та сприятиме формуванню конкурентоспроможних банків на зарубіжних ринках [20].

Ґрунтуючись на авторському визначенні поняття «трансформація банківської системи», а саме розглядаючи її як кількісні та якісні зміни в системі, вважаємо за доцільне провести оцінки впливу іноземного капіталу на трансформацію банківської системи шляхом аналізу його впливу на кількісні та якісні зміни.

Під кількісними змінами ми розуміємо кількісні показники, до яких включаємо як абсолютні (кількість банків з національним та іноземним капіталом; обсяг та структура власного капіталу, активів, зобов’язань, кредитного портфеля банків), так і відносні показники (рівень концентрації капіталу, рентабельність капіталу (ROE) та активів (ROA), мультиплікатор капіталу і співвідношення резервів, що створені під кредитні операції, та кредитним портфелем банку, який характеризує якість управління кредитним портфелем).

Щодо якісних змін, то ми відносимо до них рівень корпоративного управління та інноваційного розвитку, підвищення позитивного іміджу та репутації банківської установи. 

Відповідно до вищезазначених показників проведемо оцінку впливу іноземного капіталу на вітчизняну банківську систему.

 

Вся работа доступна по ссылке https://mydisser.com/ru/catalog/view/39053.html

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.