У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Регулювання руху іноземного капіталу як одного з чинників впливу на трансформаційні процеси

Згідно з проаналізованими даними ми довели, що на фінансову стійкість впливає концентрація капіталу. Оскільки фактором підвищення концентрації є іноземний капітал, метою цього підрозділу дисертаційної роботи є шляхи регулювання руху іноземного капіталу і вдосконалення трансформаційних процесів банківської системи під впливом іноземного капіталу.

Перш за все, розглянемо складений на основі проведеного дослідження та опрацьованої в попередніх розділах літератури [9; 22; 57; 59; 95; 127; 153; 173; 202] SWOT-аналіз діяльності банків з іноземним капіталом (табл. 3.15). Вивчивши сильні і слабкі сторони, можливості і загрози припливу іноземного капіталу в банківську систему України, можна зробити висновок, що процес інтеграції іноземного капіталу у вітчизняний банківський сектор може негативно вплинути на банківську систему, від якої залежить стабільний економічний розвиток країни. Проте, з приходом іноземного капіталу, сьогодні розширюється спектр банківських послуг, виникають нові форми бізнесу, способи комунікацій і ринки збуту. За таких умов загострюється конкуренція, що вимагає від банківських установ уміння активно реагувати на зміни, що відбуваються.

Треба брати до уваги й те, що досягти позитивного ефекту від приходу іноземного капіталу можна за рахунок забезпечення належного рівня прозорості джерел зовнішнього інвестування, а також розробки системи заходів, спрямованих на запозичення передового досвіду.  Потрібно управляти процесами входження іноземних банків на вітчизняний фінансовий ринок, регулювати їхню діяльність у тих напрямах, які відповідають інтересам вітчизняної економіки, забезпечують стабільність функціонування вітчизняного банківського сектору.

 

Вся работа доступна по ссылке https://mydisser.com/ru/catalog/view/39053.html

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.