У нас уже
242733
рефератов, курсовых и дипломных работ
Сделать закладку на сайт
Главная
Сделать заказ
Готовые работы
Почему именно мы?
Ценовая политика
Как оплатить?
Подбор персонала
О нас
Творчество авторов
Быстрый переход к готовым работам
Контрольные
Рефераты
Отчеты
Курсовые
Дипломы
Диссертации
Мнение посетителей:
Понравилось
Не понравилось
Книга жалоб
и предложений
Название
Методологія побудови індексу споживчих цін
Количество страниц
34
ВУЗ
МГПУ
Год сдачи
2010
Содержание
Вступ
1. Індекс споживчих цін
1.1. Сутність, визначення й призначення ІСЦ
1.2. Організація статистичного спостереження за цінами на споживчі товари й послуги
2. Метолодогія побудови ІСЦ
2.1. Методологія основи розрахунку ІСЦ
2.2. Проблеми методології розрахунку ІСЦ
2.3. Удосконалювання методології розрахунку ІСЦ
3. Використання ІСЦ в аналізі інфляції
3.1. Показники виміру інфляції
3.2. Індекс вартості прожиткового мінімуму
Висновок
Список літератури
Додаток
Список литературы
Стоимость доставки работы, в гривнах:
(при оплате в другой валюте, пересчет по курсу центрального банка на день оплаты)
715
Найти готовую работу
ЗАКАЗАТЬ
Обратная
связь:
Связаться
Вход для партнеров
Регистрация
Восстановить доступ
Материал для курсовых и дипломных работ
25.03.24
Іміджування в процесі функціонування державної влади
25.03.24
Політичний імідж як складова публічної взаємодії
25.03.24
Методологія сучасних іміджевих досліджень
Архив материала для курсовых и дипломных работ
Ссылки:
Счетчики:
© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.