У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 






Название Готування їжі
Количество страниц 110
ВУЗ МГПУ
Год сдачи 2010
Содержание Розділ 1. Механічна кулінарна обробка сировини й готування напівфабрикатів
1.1 Обробка овочів грибів
1.1.1. Обробка овочів.
1.1.2. Обробка грибів.
1.2 Обробка риби, нерибної водної сировини, готування напівфабрикатів.
1.3 Обробка м'яса, птаха, дичини, кролика, готування напівфабрикатів.
1.3.1. Обробка м'яса.
1.3.2. Обробка птаха, дичини, кролика.
1.3.3. Готування напівфабрикатів.
Розділ 2. Готування й випуск кулінарної продукції
2.1. Готування супів.
2.1.1. Готування супів.
2.1.2. Бульйони.
2.1.3. Заправні супи
2.1.4. Прозорі супи.
2.1.5. Національні супи.
2.1.6. Вимоги до якості, випуску й зберігання.
2.2. Готування других блюд, гарячих закусок, солодких блюд і напоїв.
2.2.1. Готування блюд з овочів, круп і макаронних виробів.
2.2.2. Готування блюд з риби.
2.2.3. Готування блюд з м'яса.
2.2.4. Готування блюд із птаха, дичини, кролика.
2.2.5. Готування блюд з яєць і сиру.
2.2.6. Готування гарячих закусок.
2.2.7. Готування гарячих солодких блюд і напоїв.
2.3. Готування холодних блюд (закусок).
2.4. Готування холодних солодких блюд і напоїв.
2.5. Готування борошняних кулінарних і кондитерських виробів.
2.6. Оформлення й випуск готової продукції
Список литературы
Стоимость доставки работы, в гривнах:

(при оплате в другой валюте, пересчет по курсу центрального банка на день оплаты)
640





Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.