У нас уже
242733
рефератов, курсовых и дипломных работ
Сделать закладку на сайт
Главная
Сделать заказ
Готовые работы
Почему именно мы?
Ценовая политика
Как оплатить?
Подбор персонала
О нас
Творчество авторов
Быстрый переход к готовым работам
Контрольные
Рефераты
Отчеты
Курсовые
Дипломы
Диссертации
Мнение посетителей:
Понравилось
Не понравилось
Книга жалоб
и предложений
Название
Різноякісність насіння районованих сортів гречки
Количество страниц
58
ВУЗ
Год сдачи
Содержание
ВСТУП................................................................................................................3
РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ..............................................................................6
1.1 Характеристика гречки звичайної як сільськогосподарської культури.6
1.2 Різноякісність насіння, види різноякісності.............................................9
1.3 Значення розміру та ваги насіння для його якісних і продуктивних
властивостей..........................................................................................................16
РОЗДІЛ 2 .УМОВИ, МАТЕРІАЛ І МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕНЬ..............19
2.1 Грунтово – кліматичні умови...................................................................19
2.2 Погодні умови в роки досліджень...........................................................21
2.3 Матеріал та методика досліджень...........................................................25
РОЗДІЛ 3. РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ....................................................29
3.1 Вплив ваговитості насіння гречки на його якісні
і продуктивні властивості.........................................................................29
3.1.1 Якість насіння гречки залежно від ваговитості...................................30
3.1.2 Продуктивність насіння гречки залежно від ваговитості...................32
3.2. Продуктивність гречки залежно від насіння з різних місць формування на стеблі …………….................................................................................................43
РОЗДІЛ 4. ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ..............................................47
РОЗДІЛ 5. ЕКОЛОГІЯ І БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ........................49
5.1.Екологічні принципи вирощування екологічно чистої та дієтичної продукції гречки..............................................................................................49
5.2. Аналіз умов праці та шкідливостей при вирощуванні гречки. Розробка заходів направлених на покращення умов праці, зниження небезпеки та шкідливостей при вирощуванні гречки.................................51
ВИСНОВКИ.....................................................................................................54
РЕКОМЕНДАЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ..............................................................55
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.................................................56
ДОДАТКИ........................................................................................................58
Список литературы
Стоимость доставки работы, в гривнах:
(при оплате в другой валюте, пересчет по курсу центрального банка на день оплаты)
100
Найти готовую работу
ЗАКАЗАТЬ
Обратная
связь:
Связаться
Вход для партнеров
Регистрация
Восстановить доступ
Материал для курсовых и дипломных работ
25.03.24
Іміджування в процесі функціонування державної влади
25.03.24
Політичний імідж як складова публічної взаємодії
25.03.24
Методологія сучасних іміджевих досліджень
Архив материала для курсовых и дипломных работ
Ссылки:
Счетчики:
© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.