У нас уже
242733
рефератов, курсовых и дипломных работ
Сделать закладку на сайт
Главная
Сделать заказ
Готовые работы
Почему именно мы?
Ценовая политика
Как оплатить?
Подбор персонала
О нас
Творчество авторов
Быстрый переход к готовым работам
Контрольные
Рефераты
Отчеты
Курсовые
Дипломы
Диссертации
Мнение посетителей:
Понравилось
Не понравилось
Книга жалоб
и предложений
Название
Готельний бізнес як суб'єкт підприємницької діяльності
Количество страниц
142
ВУЗ
КНЭУ
Год сдачи
2010
Бесплатно скачать
19459.doc
Содержание
Зміст роботи 5
Вступ 6
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖУВАНОЇ ТЕМИ 9
1.1. Підприємство готельного бізнесу як суб'єкт підприємницької діяльності 9
1.1.1. Класифікація підприємств готельного бізнесу 9
1.1.2. Аналіз стану готельних послуг у Російській Федерації 14
1.2.3. Законодавча база ведення готельного бізнесу в Російській Федерації 17
1.2. Цілі й завдання менеджменту підприємства готельного бізнесу в сучасних умовах 20
1.2.1. Діючі системи керування в готельному бізнесі 20
1.2.2. Особливості керування малими готелями 21
1.2.3. Основні напрямки розвитку готельного бізнесу 23
1.2.4. Фінансовий аналіз підприємства готельного бізнесу 24
1.2.5. Облік і керування основними фондами 29
РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 38
2.1. Комплексний аналіз діяльності пансіонату «Вільшняки» 38
2.1.1. Організаційна структура керування 38
2.1.2. Техніко-економічна характеристика пансіонату «Вільшняки» 42
2.1.3. Ресурсний потенціал пансіонату 45
2.1.4. Аналіз структури, динаміки й стани основних фондів 49
2.1.5. Вивчення забезпеченості й відтворення основних фондів 53
2.2. Аналіз ефективності використання основних фондів 58
2.2.1. Розрахунок ефективності використання основних фондів 58
2.2.2. Факторний аналіз фондорентабельностіи й фондовіддачі 60
2.2.3. Аналіз ефективності використання технологічного встаткування 69
РОЗДІЛ 3. ПРОЕКТНА ЧАСТИНА 74
3.1. Сучасні технологічні рішення для підприємств готельного бізнесу й можливість їхньої реалізації в діяльності пансіонату «Вільшняки» 74
3.2. Удосконалювання системи керування основними фондами 78
3.3. Мотивація персоналу до підвищення ефективності використання основних фондів 82
3.4. Готельні ланцюжки 87
РОЗДІЛ 4. ЕКОНОМІЧНА ЧАСТИНА 90
4.1. Розрахунок ефективності впровадження заходів, що стимулюють мотивацію персоналу 90
4.2. Прогнозування економічної ефективності впровадження технічних нововведень у ближній і далекій перспективах 93
РОЗДІЛ 5. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 105
Технологічне забезпечення відпочиваючих під час обіду 105
РОЗДІЛ 6.ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ 114
6.1. Готельні системи безпеки 114
6.1.1. Електробезпечність 114
6.1.2. Протипожежна безпека 116
6.1.3. Виробнича санітарія й гігієна праці 117
6.2. Контроль за виконанням вимог безпеки 120
6.3. Служба безпеки малих готелів 120
6.4. Режими охорони 124
Список литературы
Стоимость доставки работы, в гривнах:
(при оплате в другой валюте, пересчет по курсу центрального банка на день оплаты)
675
Скачать бесплатно
19459.doc
Найти готовую работу
ЗАКАЗАТЬ
Обратная
связь:
Связаться
Вход для партнеров
Регистрация
Восстановить доступ
Материал для курсовых и дипломных работ
25.03.24
Іміджування в процесі функціонування державної влади
25.03.24
Політичний імідж як складова публічної взаємодії
25.03.24
Методологія сучасних іміджевих досліджень
Архив материала для курсовых и дипломных работ
Ссылки:
Счетчики:
© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.