242733 ,
 , ,


:











 






?
0

Яблучно-сирне печиво та рецепт його приготування

У вихідний день припустимо приготувати чудове домашнє яблучно-сирне печиво. Ласощі виходить дуже солодке і корисне. Вся принадність такого собі ласощі полягає в тому, що готувати його припустимо в будь-то час доби. Страва здатного стати відмінним пт сімейного економічному меню. А рецепт отакий настільки простий, що з ним обробитися зуміє навіть починаюча господиня.
Як слід, для виготовлення яблучно-сирного печива знадобляться складові:
цукати різні (одна ст. ложка з гіркою)
м’якій і жирний сир (210 г)
самі соковиті яблука яких-небудь кислих сортів, до прикладу, антонівка дрібні (дві штуки)
карий солодким пісок (150 г)
сіль харчова дрібна (одна щіпка)
пшеничне борошно (320 г)
мелена кориця (одна чайна ложка з гіркою)
ріпакова або якесь інше масло без аромату (120 мл)
готовий розпушувач (один невеликий пакетик)
Сир жирний і дуже м’якій перекласти у вільну глибоку миску, потім влити туди ж рапсове масло, насипати солодким пісок, арбузовому багатої однорідності збити гарненько все...
Це обрізана версія статті, а повну версію статті "Яблучно-сирне печиво та рецепт його приготування" можете почитати тут http://hch.com.ua/2018/07/18/yabluchno-sirne-pechivo-ta-retsept-jogo-prigotuvannya/, тут ви знайдете відповіді на свої запитання.

Яблучно-сирне печиво та рецепт його приготування

У вихідний день припустимо приготувати чудове домашнє яблучно-сирне печиво. Ласощі виходить дуже солодке і корисне. Вся принадність такого собі ласощі полягає в тому, що готувати його припустимо в будь-то час доби. Страва здатного стати відмінним пт сімейного економічному меню. А рецепт отакий настільки простий, що з ним обробитися зуміє навіть починаюча господиня.
Як слід, для виготовлення яблучно-сирного печива знадобляться складові:
цукати різні (одна ст. ложка з гіркою)
м’якій і жирний сир (210 г)
самі соковиті яблука яких-небудь кислих сортів, до прикладу, антонівка дрібні (дві штуки)
карий солодким пісок (150 г)
сіль харчова дрібна (одна щіпка)
пшеничне борошно (320 г)
мелена кориця (одна чайна ложка з гіркою)
ріпакова або якесь інше масло без аромату (120 мл)
готовий розпушувач (один невеликий пакетик)
Сир жирний і дуже м’якій перекласти у вільну глибоку миску, потім влити туди ж рапсове масло, насипати солодким пісок, арбузовому багатої однорідності збити гарненько все...
Це обрізана версія статті, а повну версію статті "Яблучно-сирне печиво та рецепт його приготування" можете почитати тут http://hch.com.ua/2018/07/18/yabluchno-sirne-pechivo-ta-retsept-jogo-prigotuvannya/, тут ви знайдете відповіді на свої запитання.
, :

( , )
59062








:






29.04.24 -

29.04.24 ϳ -

29.04.24 -



:

   ,

:

Besucherzahler

© 2006-2022. .
- . , .