У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 






Название Методика обліку витрат і калькуляція собівартості продукції і їх вплив на організацію обліку в плодоконсервних підприємствах
Количество страниц 44
ВУЗ КНЕУ
Год сдачи 2010
Содержание ВСТУП 3
1. Основи калькуляції собівартості і обліку витрат в організаціях харчової
промисловості 5
1.1. Сутність, основні принципи і задачі обліку витрат і калькуляції
собівартості продукції 5
1.2. Об'єкти калькуляції собівартості продукції в організаціях харчової
промисловості 8
1.3. Способи калькуляції собівартості продукції і види калькуляції 10
1.4. Коротка економічна характеристика досліджуваної організації 15
2. Методи обліку витрат і калькуляції собівартості продукції 19
2.1. Класифікація методів обліку витрат і калькуляції собівартості продукції
19
2.2. Методи калькуляції повної і усіченої собівартості продукції і їх
вплив на організацію обліку 24
2.3. Методи калькуляції фактичної і нормативної собівартості продукції і їх
вплив на організацію обліку 28
3. Вдосконалення методики обліку витрат і калькуляції собівартості
продукції 35
ВИСНОВОК 37
Список літератури 39
Додатки 40
Список литературы
Стоимость доставки работы, в гривнах:

(при оплате в другой валюте, пересчет по курсу центрального банка на день оплаты)
160





Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.