У нас уже
242733
рефератов, курсовых и дипломных работ
Сделать закладку на сайт
Главная
Сделать заказ
Готовые работы
Почему именно мы?
Ценовая политика
Как оплатить?
Подбор персонала
О нас
Творчество авторов
Быстрый переход к готовым работам
Контрольные
Рефераты
Отчеты
Курсовые
Дипломы
Диссертации
Мнение посетителей:
Понравилось
Не понравилось
Книга жалоб
и предложений
Название
Концепція короткострокової та довгострокової ринкової рівноваги підприємства в ринковому середовищі та її практична реалізація
Количество страниц
95
ВУЗ
МГИУ
Год сдачи
2010
Содержание
Вступ 3
1. Теоретико-методологічні основи механізму розвитку хлібопекарської промисловості 8
1.1.Товарно-ринкова та економічна рівновага в перехідних економіках 8
1.2. Концепція короткострокової та довгострокової ринкової рівноваги підприємства 23
1.3. Аналіз проблем державного регулювання розвитку хлібопекарної промисловості 32
2. АТ “Київхліб”, як приклад виживання та розвитку в умовах переходу до ринкової економіки 40
2.1. Історія та сучасний стан АТ “Київхліб” 40
2.2. Аналіз фінансово-господарської діяльності АТ “Київхліб” 48
2.3. Проблеми і перспективи АТ “Київхліб” 60
3. Напрями вдосконалення діяльності АТ “Київхліб” 63
3.1. Удосконалення економічного механізму регулювання розвитку хлібопекарної промисловості 63
3.2. Удосконалення маркетингової діяльності 67
3.3. Перспективи інноваційного розвитку АТ “Київхліб” 70
Висновки 83
Література 88
Додаток 1. Баланс АТ “Київхліб” 92
Додаток 2. Звіт про фінансові результати 94
Метою роботи є узагальнення теоретико-концептуальних основ формування економічного механізму короткострокової та довгострокової ринкової рівноваги підприємства в ринковому середовищі та її практична реалізація на прикладі.
Методологічною основою дослідження є теоретичні і концептуальні положення організації та розвитку промислового виробництва. Дослідження розвитку галузі промисловості в контексті соціально-економічної політики держави здійснено за допомогою діалектичного та системного підходів. Під час вивчення та узагальнення наукових розробок використані методи наукової абстракції, кількісного та якісного порівняння, історичний, аналізу і синтезу; при дослідженні методологічних проблем формування економічного механізму регулювання розвитку хлібопекарної промисловості – абстрактно-логічний метод, аналітичне співставлення, елементи системного аналізу. Діагностика стану та оцінка тенденцій розвитку хлібопекарної промисловості здійснені з використанням методів наукового передбачення, статистичного, соціологічного та порівняльно-економічного аналізу, мікро- та макроекономічних аналізів, експертних оцінок. Робота насичена графічним матеріалом.
Список литературы
Стоимость доставки работы, в гривнах:
(при оплате в другой валюте, пересчет по курсу центрального банка на день оплаты)
600
Найти готовую работу
ЗАКАЗАТЬ
Обратная
связь:
Связаться
Вход для партнеров
Регистрация
Восстановить доступ
Материал для курсовых и дипломных работ
20.12.23
Оцінка ефективності адміністративно-правового регулювання відносин публічного управління та у сфері адміністративних послуг
20.12.23
Принципи оцінки ефективності адміністративно-правового регулювання
20.12.23
Ефективність адміністративно-правового регулювання: поняття та зміст
Архив материала для курсовых и дипломных работ
Ссылки:
Счетчики:
© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.