У нас уже
242733
рефератов, курсовых и дипломных работ
Сделать закладку на сайт
Главная
Сделать заказ
Готовые работы
Почему именно мы?
Ценовая политика
Как оплатить?
Подбор персонала
О нас
Творчество авторов
Быстрый переход к готовым работам
Контрольные
Рефераты
Отчеты
Курсовые
Дипломы
Диссертации
Мнение посетителей:
Понравилось
Не понравилось
Книга жалоб
и предложений
Название
Проект закладу ресторанного господарства в Харьківському масиві м. Києва
Количество страниц
122
ВУЗ
МГИУ
Год сдачи
2010
Содержание
Вступ 4
1. Бізнес-план. Перша частина 7
1.1. Дослідження регіонального ринку ресторанного господарства на проспекті Бажана м. Києва 7
1.1.1. Загальна характеристика ринку ресторанного господарства на проспекті Бажана м. Києва. 7
1.1.2. Визначення обсягу попиту та можливостей ринку 10
1.1.3. Вплив конкуренції та інших зовнішніх факторів 13
1.1.4. План і стратегія маркетингу 16
1.1.5. Розрахунок необхідної кількості місць підприємств ресторанного господарства на проспекті Бажана м. Києва 18
1.1.6. Визначення можливих типів підприємств необхідних для даного регіону 20
2. Організаційно-технологічний (інноваційний) розділ 23
2.1. Розробка технології нової конкурентоспроможної продукції 23
2.2. Вивчення споживчих та функціонально-технологічних властивостей сировини рослинного та тваринного походження, що використовуються у новітній технології 25
2.3. Технологічне забезпечення якості кулінарної чи кондитерської продукції 29
2.4. Розробка нормативної документації на основі експериментальних або аналітичних робіт 31
3. Проектно-технологічний розділ 41
3.1. Виробнича програма підприємства з врахуванням матеріалів інноваційного розділу 41
3.2. Схема виробничого процесу. Визначення структури та складу приміщень 54
3.3. Розрахунок складського господарства 56
3.4. Розрахунок адміністративно-побутових та допоміжних приміщень 60
3.5. Проектування виробничих цехів розрахунковим методом 61
3.6. Проектування борошняного цеху розрахунковим методом 64
3.7. Заходи щодо забезпечення санітарно-гігієнічних норм на підприємстві 73
3.8. Об’ємно-планувальне рішення та зв'язок функціональних груп приміщень 75
4. Інженерний розділ 78
4.1. Інженерно – будівельні рішення закладу ресторанного господарства 78
4.1.1. Конструктивні та інженерні характеристики будівлі 78
4.1.2. Пропозиції щодо дизайну 80
4.1.3. Будівельно–технічні показники проекту 82
4.1.4. Кошторис будівництва 85
4.1.5. Експлуатаційні показники проекту 89
4.2. Заходи щодо охорони праці і техніки безпеки 91
4.2.1. Заходи щодо охорони праці 91
4.2.2. Заходи щодо охорони навколишнього середовища 92
4.2.3. Рекомендації з організації системи безпеки життєдіяльності 92
4.3. Заходи щодо раціонального використання тепло-енергоресурсів 93
5. Бізнес-план. Друга частина. 98
5.1. Виробничий план 98
5.2. Організаційно-юридичний план 104
5.3. Економічна частина 110
Висновки 115
Використана література 120
Список литературы
Стоимость доставки работы, в гривнах:
(при оплате в другой валюте, пересчет по курсу центрального банка на день оплаты)
900
Найти готовую работу
ЗАКАЗАТЬ
Обратная
связь:
Связаться
Вход для партнеров
Регистрация
Восстановить доступ
Материал для курсовых и дипломных работ
25.03.24
Іміджування в процесі функціонування державної влади
25.03.24
Політичний імідж як складова публічної взаємодії
25.03.24
Методологія сучасних іміджевих досліджень
Архив материала для курсовых и дипломных работ
Ссылки:
Счетчики:
© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.