У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Розробка нової інформаційної системи на підприємствах

     

      Децентралізація процесу прийняття рішень на підприємствах легкої промисловості, підвищення їх економічної самостійності є закономірними й об'єктивно необхідними тенденціями. Отже, процес генерування та розробки управлінських рішень має ґрунтуватися на надійній інформаційній базі.

      Перехід на ринкові основи господарювання вимагає побудови ефективної багаторівневої інформаційної системи, яка б сприяла задоволенню інформаційних потреб всіх учасників ринку. Недоліками сформованої на даний момент системи можна вважати: нестача інформаційних ресурсів, у першу чергу ринкової і науково-технічної інформації виробничого призначення; домінуючі інформаційні потоки не спрямовані на обслуговування виробничих структур і населення; функціонування системи базується головним чином на застарілих паперових технологіях збору, систематизації, опрацювання і поширення інформації і не забезпечує необхідної оперативності; не встановлені контакти і не забезпечений обмін інформацією з міжнародними і національними центрами наукової, інформаційної і ділової активності в тому об'ємі, який вимагають реформаційні процеси.

      Водночас цей перелік необхідно доповнити ще одним елементом, що зв'язаний із необхідністю удосконалювання функціональної спрямованості інформаційних потоків, що формуються на даному етапі у легкій промисловості. Мова йде про забезпечення пріоритетної ринкової орієнтації системи інформаційного забезпечення процесу прийняття управлінських рішень. Інформаційні потоки, які представляють інформаційну основу прийняття господарських рішень у підприємствах легкої промисловості, недостатньо адаптовані до нестабільності ринкової ситуації, агресивності ринкового середовища, слабкої прогнозованості ринкової кон'юнктури. Тому необхідно розробити систему принципів інформаційного обслуговування підприємницької діяльності підприємств легкої промисловості, реалізація яких дозволила б максимально використовувати економічний потенціал підприємницької енергії для стабілізації виробничої діяльності і поліпшення фінансових показників

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.