У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Інформаційне забезпечення концепції моделювання впливу інтелектуального капіталу на інноваційний розвиток підприємства

     

      Функціонування запропонованих в дисертаційній роботі моделей в першу чергу залежить від інформаційного забезпечення економічних та інноваційних процесів, що виступає підґрунтям підвищення ефективності інноваційної діяльності та оперативності прийняття рішень з вибору оптимальної стратегії розвитку підприємства [120]. Розроблена в рамках дисертаційної роботи система підтримки прийняття рішень (СППР) щодо вибору ефективної стратегії інноваційного розвитку для досягнення сталого розвитку підприємства, реалізує алгоритми і економіко-математичні методи і моделі, зазначені в підрозділах 2.1 – 2.3 розділу 2, згідно з концепцією впливу інтелектуального капіталу на інноваційний розвиток підприємства запропонованою в підрозділі 1.3 розділу 1.

      Інформаційно-аналітична система підтримки прийняття рішень реалізована за допомогою середовища Microsоft Visual Basic, офісного пакету Microsoft Excel 2000, зберігання інформації реалізовано в базі даних Microsoft Access 2000 та у вигляді текстових файлів – за умови найпоширенішого розповсюдження Microsoft Office як офісного програмного устаткування. Схема запропонованої в даному дослідженні інформаційно-аналітичної системи підтримки прийняття рішень (рис. 3.12) дозволяє сформувати необхідні вимоги до структури і джерел отримання вхідних даних інформаційної системи. Вхідну інформацію наведено у блоках з пунктирною рамкою. Відповідно, пунктирні стрілки визначають етапи, на яких відбувається використання кожного блоку вхідної інформації системи.

      Функціональні можливості системи поздрібнені на категорії і реалізуються поетапно. Кожен пункт головної форми містить в собі кілька вкладених рівнів, що значно полегшує використання розробленого інструменту моделювання і дозволяє повертатися користувачеві у разі потреби на кроки раніше.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.