У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Аналіз виробництва продукції у фермерських господарствах та динаміка його державної підтримки

     

      У результаті ринкових реформ аграрного сектору України виробництво сільськогосподарської продукції нині здійснюється трьома категоріями виробників: великими сільськогосподарськими підприємствами, фермерськими господарствами та особистими господарствами населення, в той час, як продовольча безпека в інших країнах забезпечується, насамперед, успішністю розвитку фермерства. В Україні фермери не стали основними виробниками продовольства і є доповнюючими структурами до великих сільськогосподарських підприємств, створених на базі колективних господарств. Водночас, великі підприємства з урахуванням особливостей їх функціонування є більш консервативними у своїй стратегії розвитку та повільніше реагують на зміни ринкової кон’юнктури в країні та світовому вимірі. Тому питання посилення ролі фермерів у продовольчому забезпеченні в Україні та створення державою необхідних для цього сприятливих умов залишається актуальним.

      Розглянемо кількісні характеристики діяльності фермерських господарств на прикладі фермерів Черкаської області та динаміку заходів державного регулювання аграрної сфери України в цілому і фермерів як її учасників.

      На початок 2007 року в Черкаській області діяло 1102 фермерських господарства, у користуванні яких знаходилося 101,3 тис. га землі (в середньому 91,9 га на фермерське господарство).

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.