У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Методичні підходи до обґрунтування вибору джерела електропостачання сільськогосподарського споживача

     

      Подальше підвищення ефективності агропромислового виробництва, у тому числі й сільського господарства, нерозривно пов'язане з посиленням матеріально-технічної бази АПК. Вирішальне значення в цьому належить електроенергетиці, тому що на її основі можливо практичне здійснення технічного переозброєння аграрного виробництва, заснованого на використанні досягнень науки й техніки, спрямованих на комплексний розвиток механізації й автоматизації виробництва, удосконалювання силових і створення принципово нових технологічних процесів. Тому зростає технічна необхідність і економічна доцільність росту електроємності виробництва та електроозброєності праці.

      Місце електроенергетики в сучасному виробництві визначається високою економічною й соціальною ефективністю застосування електроенергії, а також її значними споживчими якостями.

      Споживчі властивості електроенергії, як енергоносія, що випливають із фізичної природи електроенергії, багато в чому визначають місце електроенергетики і можливості її використання в різних процесах.

      Електроенергетика має специфічну продукцію. Поняття продукції в електроенергетики неоднозначно. З погляду електроенергетики, як галузі виробництва, продукція є результатом праці її працівників, тобто кількість виробленої електроенергії. Для споживачів електроенергетики - це кількість отриманої, тобто реалізованої споживачам електроенергії. Як відомо, між цими поняттями є певні розходження. Одне з них у тім, що вироблена і відпущена зовнішнім споживачам електроенергія розрізняється на величину її втрат в електропередавальних системах і витрат на власні потреби. Тому, з погляду оцінки результатів праці працівників галузі, продукцією електроенергетики є кількість реалізованої електроенергії.

      Вся работа доступна по ССЫЛКЕ

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.