У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Суттєві викривлення тверджень звітності як предмет аналітичних процедур

     

      Як показує вітчизняна і світова практика, найважливішим елементом забезпечення якості бухгалтерської звітності є його дієвий контроль. Відповідно до пріоритетних напрямів реформування бухгалтерської звітності на середньострокову перспективу, основою системи контролю має бути інститут аудиту. Отже, аудит на сучасному етапі стає одним з основних інструментів розвитку і підвищення якості бухгалтерського обліку і звітності. Маючи достовірну інформацію про фінансово-господарську діяльність організації, користувачі можуть приймати правильні і ефективні рішення.

      Значення аудиту при підтвердженні достовірності звітності і задоволенні інтересів користувачів в отриманні якісної інформації переважає за кордоном. Відповідно до світових підходів аудит - це системний процес [200, 201, 202, 203, 204, 205]. Аудит достовірності звітності є ключовою ланкою бухгалтерської звітності, як частини системи управління. Для підвищення якості звітності, що представляється зовнішнім і внутрішнім користувачам, аудит повинен виконувати функцію головного інструменту контролю облікових процесів, тоді як бухгалтерський облік повинен забезпечувати надійність і якість інформації.

      В умовах ринкової економіки і виходу на міжнародні ринки капіталу найважливішою метою аудиту разом з підтвердженням достовірності бухгалтерського обліку і звітності стає оцінка безперервності діяльності організації. Допущення безперервності діяльності є основним принципом підготовки фінансової звітності за кордоном. У методологічному аспекті оцінка безперервності діяльності організації припускає виконання комплексу аналітичних процедур, що дозволить більш повно реалізувати поставлені цілі вдосконалення звітності.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.