У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Методика аналізу тверджень фінансової звітності

     

      При оцінці достовірності аналітичних процедур, які виконуються аудитором під час попередніх розрахунків, необхідно брати до уваги джерело, порівнянність, характер і відповідність доступної інформації та заходи внутрішнього контролю при підготовці фінансової звітності. Відповідно МСА 520 «Аналітичні процедури» для виконання аналітичних процедур можуть використовуватися різні методи: від простих порівнянь до здійснення комплексного аналізу з використанням сучасних статистичних методів (Додаток Ф).

      На достовірність проведення аналітичних процедур впливає не тільки характер отриманих даних, але і джерело находження інформації. Виходячи з цього, вважаємо, що для того, щоб оцінити, чи є дані підприємства достовірними і розробити відповідні аналітичні процедури, необхідно врахувати наступне:

      ● джерело отриманої інформації. Як правило, вважається, що інформація, отримана від третіх осіб, за межами підприємства є більш достовірною за умови, якщо джерело інформації є достатньо обізнаним і йому вистачає об’єктивності. Так, в МСА 500 «Аудиторські докази» відзначається, що аудиторські докази, які підтверджено оригіналами документів, більш достовірні, ніж ті, що підкріплені ксерокопіями, сфотографовано, чи в електронній формі. Достовірність аудиторських доказів отриманих безпосередньо від самого суб’єкта господарювання підвищується, якщо внутрішній контроль на підприємстві є досить ефективним.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.