У нас уже 242733 рефератов, курсовых и дипломных работ
Заказать диплом, курсовую, диссертацию


Быстрый переход к готовым работам

Мнение посетителей:

Понравилось
Не понравилось





Книга жалоб
и предложений


 


Застосування аналітичних процедур в умовах інформаційних технологій

     

      Аудит підприємства, що базується на обробці і аналізі значного об’єму інформації, припускає проведення відповідної аналітичної роботи, оптимізацію трудомісткості якої дуже важлива. І в зв’язку з цим важливу роль має інформаційне забезпечення виконання необхідних аналітичних процедур.

      Інформаційному забезпеченню належить виключно важлива роль в успішному проведенні аудиту промислового підприємства. Саме розвиток інформаційного забезпечення являється сьогодні, з одного боку, об’єктивно необхідною передумовою, з іншого, умовою для становлення і вдосконалення аналітичної роботи на підприємстві.

      Наявність інформації є початковою базою управління будь-яким об’єктом. Промислове підприємство є складною суспільно-економічною системою, управління якою вимагає найширшої інформаційної бази. Повна, достовірна і вчасна інформація необхідна для вирішення складних завдань управління промисловим підприємством. Від того, як організовано збір, обробку, розподіл інформації в цілях забезпечення процесу аналітичної роботи на підприємстві, значною мірою залежить результативність аудиту, а також ефективність управління конкурентоспроможністю підприємства в цілому.

      Поняття "інформація" від латинського - "informatio" означає - виклад, роз’яснення будь-якого факту, події, явища. Тому під інформацією в широкому сенсі слід розуміти відомості про ту або іншу сторону матеріального світу і процесів, що відбуваються в ньому.

      Фахівці з управління під інформацією розуміють сукупність відомостей про зміни, що здійснюються в системі і довкіллі, яка зменшує міру невизначеності наших знань про конкретний об’єкт. При цьому передбачається, що обмін відомостями (даними) може здійснюватися між людьми, людиною і комп’ютером, а також між комп’ютерами. Інформація відіграє важливу роль в суспільстві, вона зв’язує між собою різні матеріальні і інтелектуальні види діяльності людей і виступає найважливішим ресурсом життєдіяльності. При цьому характерною особливістю цього виду ресурсів, на відміну, наприклад від природних, являється те, що він не лише не убуває з часом, але і постійно наростає, створюючи тим самим умови для накопичення досвіду, сприяючи виробленню і прийняттю ефективних управлінських рішень.

      Вся работа доступна по Ссылке

     

Найти готовую работу


ЗАКАЗАТЬ

Обратная связь:


Связаться

Доставка любой диссертации из России и Украины



Ссылки:

Выполнение и продажа диссертаций, бесплатный каталог статей и авторефератов

Счетчики:

Besucherzahler
счетчик посещений

© 2006-2022. Все права защищены.
Выполнение уникальных качественных работ - от эссе и реферата до диссертации. Заказ готовых, сдававшихся ранее работ.